OLMAB lagerinredning
Tel: 019 - 673 20 30  
Artikel från 2003-06-16

Artikel om lagerinredning från evertiq.se

 
Inga undersidor  
Pressartiklar och andra artiklar om ÖLM.
 

10 långtradare med utrustning

Efter den senaste tidens fabriksnedläggningar finns det nu en uppsjö av överbliven maskinutrustning och tillbehör på marknaden. Och prisläget är mycket attraktivt för den som har råd. ÖLM AB i Örebro har fyllt 10 långtradare med arbetsplatsutrustning från nedlagda Ericssonfabriker.

Under de senaste åren har utbudet på begagnad maskinutrustning ökat kraftigt. Inte minst på grund av de många nedläggningar som skett i branschen. Det har genomförts flera auktioner och utförsäljningar där mängder med utrustning har sålts, men det finns fortfarande fynd kvar. Alric Jinghede driver ÖLM AB, ett företag som har specialiserat sig på avancerad begagnad arbetsplatsutrustning. "Vi har 10 långtradare fullastade med utrustning från flera av Ericssons nedlagda fabriker", säger Jinghede. Nästan allt som säljs av ÖLM går över dess egen webbplats. ÖLM satsar stort på e-handel och att hamna högt upp med sina produkter i sökmotorerna. "Internet är en mycket bra försäljningskanal då vi slipper katalogtryck- och distributionskostnader vilket gör att vi ofta kan pressa priserna till en bra bit under halva inköpspriset" säger Jinghede.

Utrustningen som säljs från Ericsson består av bland annat arbetsbord, rackprovskåp, förstorings glas, armaturer och utrustning för ESD-hantering. "Vi kommer att ställa ut detta i en lokal i Grenadjärstaden på det gamla I3-regementet", säger Jinghede.

ÖLM AB startades 1989 av Dag och Göran Jinghede. 1993 gick Alric Jinghede in i företaget och därefter har verksamhetens inriktning successivt utvecklats till att idag omfatta tre affärsområden. Det första området är försäljning av ny och begagnad lager- och materialhanteringsutrustning. Det andra området är information och tekniska data om lager och materialhanteringsutrustningar. Det tredje området är tjänster i form av certifierade besiktningar av lager, projektering och montering.

evertiq.se 2003-06-16

[ Tillbaka ]
Bookmark and Share
Sök våra sidor


KLICKA HÄR för att besöka ÖLM:s huvudsajt med egen sökmöjlighet och onlinebutik.
Nyheter
Pallöparen
Pallöpare

Demofilmer

ON^OFF Påkörningsskydd. Patentsökt sept. 08

   Demofilm


Rack Armours lättmonterade stolpskydd.

   Demofilm


Klicka för Column Sentry's lättmonterade balk-/pelar-/stolpskydd


Andra påkörningsskydd.

Begagnad inredning och utrustning
ÖLM har gjort ett stort uppköp av begagnad lagerinredning och utrustning som ännu ej är prissatt,
ej heller inlagd på vår begagnattorg. Efter hand som vi inventerar läggs alla objekt upp på vår lagerblog.
 
Kontakta gärna vårt säljkontor vid frågor angående lagerinredning, önskemål, offertförfrågningar m.m
Måndag-Fredag 7.00-16.00 Tel: 019- 673 20 30
AB ÖLM • Maskingatan 7 • 702 86 ÖREBRO